שאלה לגבי רשתיות העין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/01/2022 | 18:28 | מאת: דיקלה

היי , הייתי בבידקה אצל רוםא עיניים היא עשתה לי בדיקה ואמרה שיש לי רשתיות צמודות ובהיקף התחתון בשתי העיניים איזוריים LATTICE , זה יכול לייצור לי בעיה , מה אני עושה עם זה ? זה משהו שנגרם בגלל משהו שאני עושה לא טוב ? תודה רבה

לטיס זה איזור דק יותר של הרשתית. זה לא קשור למשהו שראתה עושה - אלה זו תכונה גנטית. לפעמים קצת מחניר עםם השנים. כעיקרון - זה ממצא די נפוץ, וברוב המקרים - לא גורם שום בעיות. לעיתים יכול להתפתח שם חור , או קרע. לכן כדאי להבדק באופן שגרתי - לרוב מספיק בדיקה שנתית, אלא אם כן הרופא הבודק ממליך משהו אחר.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים