שיפור הרשתית לאחר ניתוח הפרדה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

11/01/2022 | 18:41 | מאת: יעקב

האם ניתן לשפר את מצב הרשתית-ראיה לאחר ניתוח לתיקון הפרדת רשתית שבעקבותיו ראייתי נפגעה בצורה קשה בעין זו. לא יכול לקרוא או לצפות בטלויזיה. העין השניה תקינה

תלוי בגורמים רבים, כגון: האם יש קטרקט, האם נטותר נוזל מתחת לרשתית, האם יש קליפה על פני הרשתית, ועוד. כדאי לבצע צילום OCT של הרשתית - ולהגיע לייעוץ בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים