ניתוח ויטקרטומי חור

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/01/2022 | 19:08 | מאת: דוד

שלום עקב מספר מאוד גבוה בעין אחת עברתי ניתוח לסגירת חור מקולרי קטן שבועיים אחרי ניתוח עם בועת הגז החור לא נסגר. מה הסיבה לכך ? עכשיו צריך לעבור עוד אחד שמאוד חושש ממנו עם קילוף ilm מה ההבדל עם עם או בלי ומה זה הקילוף הזה? והאם מסוכן יותר ויכול להוות בעיות גם בעתיד? תודה

קילןף ILM הוא שלב בניתוח, ורוב המנתחים מבצעים זאת כבר בניתוח הראשון, שכן מקובל שמגדיל את סיכויי סגירת החור. במידה ומשום מה זה לא בוצע - בודאי שכדאי לנתח שוב, ולקלף את ה-ILM. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected]

08/01/2022 | 20:11 | מאת: דוד

תודה רבה דר השאלה עם מה שמקלפים יש בזה סיכונים? וגם לטווח הארוך? והאם זה גודל מחדש/מתאחה השכבות שעל גבי הרשתית מה שמקלפים סביב החור? תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים