חור מקולרי והאם צריך לנתח

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

29/11/2021 | 10:02 | מאת: משה

שלום נמצא אצלי חור מקולרי קטן הייתי אצל שלושה רופאים כולם אומרים ניתוח עכשיו ראיתי שרשום באינטרנט גם באתר של הכללית שבדרך כלל עם זה חור קטן יכול להיסגר מאליו תוך כמה חודשים. האם זה נדרש לרוץ ישר לניתוח?? החור יכול או לגדול או להיסגר?? תודה

כדאעי בהחלט לנתח, אמנם לא דחוף - אך מקובל עד חודש. סיכוילסגירה עצמונית קיים, אך נדיר מאד, רוב הסיכויים שהחור יגדל -וככל שהחור גדול יותר וישן יותר - ההצלחה של הניתוח פחותה בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים