הוצאת שמן סיליקון ללא הרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/11/2021 | 10:14 | מאת: סיג

שאלה חשובה .האם שר להוציא שמן סיליקון צהעין ללא ניתוח בהרדמה מלאה ומה שחשוב לי מאוד להימנע מהרדמה מלאה אני כבר אחרי שלוש ניתוחים בהרדמה מלאה בעינים

ברור שניתן. בד"כ ממליצים על הרדמה כללית (מלאה) במטופלים עם שיתוף פעולה ירוד, או עם חרדה. סיבה נוספת היא במידה וצפוי ניתוח ארוך או סבוך במיוחד. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים