יש לי שאלה עמוקה האם אפשר תשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/10/2021 | 21:41 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר הייתי אצלכם למעקב תדיר כשאמרו לי לעשות משהו ולהציל את המצב לה הבנתי מה רוצים ממני עד שאמרו לי שאני לא אוכל לעבור לייזר להסרת משקפיים בגלל שהקרנית שלי דקה בגלל שהמצב מתדרדר בגלל הקוצר ראיה גבוה התחלתי להיות במעקב בבילינסון גם לרשתית וגם לקרנית כשבעבר חשדו אחרי צילומים על בעיה ברשתית שנקראת fovea hypoplasya כשהשבוע זה נודע שזה לא (זאת אומרת שהבדיקות שהגיעו להם תקינות והמצב של הפוביאה לא נראה להם קשור...) נסיתי לראות איך אפשר שהמחלקת גנטית יעבירו את המצב ושהמרפאת עיניים תוכלו לסדר את המצב וכמה שיותר מהר.. בינתיים אני בבית ואני לא יודעת מה לעשות ויש לי כמה שאלות לאחרונה אמרו לי שהמקולה גם לא נראה להם טוב שהמצב מתדרדר ללמטה ברוך השם בגלל שיצאתי לעבוד לאחרונה הגוף שלי מתפקדת והנפש שלי בראיה יותר אבל אני מפחדת על שארית חיי כשאני יודעת שהמצב היא גם לא טוב בגלל הקרנית וכבר רואים את הבלט של הקרנית כבר החוצה כך שאין מה לעשות חוץ מי מעקב טוב השאלה שלי היא האם מותר לי לספר לרןפא עיניים מחי הקופה שאני הולכת ללכת אליו שהמצב שלי לא טוב בגלל ההזנחה בבילינסון ?? האם מבחינה שהוא ידע מי לא טיפל הוא יכול להוריד להם את הרשיון או לתת להם כנס על אי טיפול כשאני הייתי בצד השני וכן לקבל טיפול??? האם במידה ולא יטפלו את הפוביאה זה יכול להחמיר עד למצב של עיוורון (הרי מדובר על בעיה של פוביאה הפיפלוזיה שיכול להיות שלא טופל מי פגות והמשקל הקטן..) אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות במצבי ומה מחכה לי בהמשך תודה רבה ולילה טוב

השאלה מעלה הרבה פרטים שאינם קשורים זה בזה, וגם לא בשאלה. לזכרוני את שואלת שאלות חוזרות, וכן ביקרת לא פעם במרפאתי. הרושם שלי הוא כי הבעיה אותה את מעלה - אינה בהכרח בעיית עיניים, ובכל מקרה אין לי אפשרות לעזור מעבר לתשובות שכבר ניתנו. ולכן לא אוכל לענות לשאלות דומות בעתיד. רפואה שלמה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים