ממצאים בבדיקת US עצבי ראיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/10/2021 | 21:34 | מאת: עוזי

שלום בתי מתלוננת על כאבי עיניים .הלכנו לרופא עיניים שמצא דיסקות צפופות גבולות מעט מטושטשים והוא הפנה אותנו ל US עצבי ראיה שם נמצא elevated optic nerve. האם הפירוש של ממצא זה שיש לבתי פפילדמה .האם השלב הבא זה ללכת לנוירואופתלמולוג תודה

US נועד לאשר או לשלול נוכחות DRUZEN. מקובל כיום במקרים כאלו להשלים את ב=הבירור על ידי צילום OCT של הדסקה (עצב הראיה), וכן לבצע שדה ראיה במידת הצורך. וכמובן US על ידי טכנאי / רופא מיומן, במקום בו ניתן לסמוך על התשובות המתקבלות..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים