אז מה זה הבדיק ubm לא לקטרק מדובר על בדיקת מקטע הקדמי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/09/2021 | 00:15 | מאת: לוברבום

שלום וברכה הubm הבדיקה כמו שאני מתארת לא קשור לביומטריה כתבו על הדף של הבדיקה ubm biometry כשהגעתי לרופאת עיניים ילדים היא שאלה אותי אם לא הייתי מועמדת לניתוח קטרקט רופאה אחרת בקופת חולים שראתה את המיפוי קרנית שלאה אותי אם לא הייתי מומעדת בעבר לניתוח קרטקט למה נובע הבדיקה של הubm ??? תודה רבה ושבוע טוב

biomety זו בדיקה לקראת ניתוח קטרקט. השאלות אכן מענינות, אך לא ממש רפואיות, ולא קשורות לפורום רשתית. בהצלחה..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים