יחסי מין בזמן היפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

02/09/2021 | 15:25 | מאת: דניאל

לפני שנתיים עברתי היפרדות רשתית בעין ימין, ונאלצתי לעבור מס' ניתוחים על מנת להשיב לי את הראיה. כעת החל אצלי תהליך של היפרדות זגוגית בעין שמאל, ואני תחת השגחה רפואית לצורך מעקב אחר התפתחות בעיות, כגון קרע, היפרדות וכיו"ב. שמתי לב שבדף סיכום הביקור אצל הרופא, כתוב שעליי להימנע מפעילות גופנית מאומצת. האם זה כולל קיום יחסי מין?

המלצה להימנעות מפעילות גופנית - זו המלצה כללית, ללא ביסוס מדעי, ולדעתי ללא הצדקה. וזה רלוונטי לכל פעילות מאומצת. מה שחשוב - זה להיבדק ביסודיות, רצוי על ידי מומחה רשתית, לוודא שלא נוצר קרע.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים