ראיה גלית ובצקת לאחר ניתוח הפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

10/08/2021 | 12:33 | מאת: אבי

שלום עברתי בחודש דצמבר2020 ניתוח עקב הנפרדות רישתית ולאחר חצי שנה ביוני 2021 עברתי באותה העיין גם ניתוח של קטרקט ולצערי כרגע הראיה בעין לא השתפרה ואני רואה קוים ישרים אנכיים בצורה גלית ומעוותת כל הביקורות הראו שהרשתית במקום בביקורת האחרונה נשלחתי לצילום COT שהראה שיש לי בצקת קבלתי טיפות בשם דיקלופטיל וטיפול ריפרש האים זה יעזור אני כבר מיואש מהמצב תודה על תגובתכם

ממצא של בצקת עשוי להסביר את התלנות. במידה ולא תהיה תגובה לטיפות - ניתן לנסות טיפול בטיפו סטרטאידים, או אף זריקה של סטרואידם בסמוך לגלגל העין. במקרים חריגים, ולא כטיפול ראשון - קיימת זריקת סטרואידם הניתנת לתוך גלגל העין. חשוב לא למהר, ולנסות למצות את הטיפולים הקלים יותר.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים