ניוון מקולארי גילי טיפול

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/08/2021 | 21:35 | מאת: אסתר

שלום רב טופלתי בבית חולים העמק עקב ניוון מקולארי amd עם תהליך אקסודיבי רטוב עשיתי4 הזרקות של אוויסטן אך ללא הטבה שאלתי האם יש טיפול לזה והאם הינך מטפל במצב כזה.וניתן להזמין תור אצלך

במידה ולא הייתה תגובה לטיפול לאחר 4 זריקות - ניתן לשקול לעבור לזריקה אחרת. זהו נוהל רגיל, ונראה לי שעדיף להמשיך ולקבל את הטיפול במקום המגורים שלכם. במידה ולא תקבלו תשובה או מענה מהרופא המטפל - כמובן שיש אפשרות לשמוע דעה נוספת.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים