פיענוח תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/08/2021 | 13:19 | מאת: עדן סער

שלום , אני סובלת כשנתיים מכאבי ראש ועיניים כרוניים. ביצעתי בדיקת Oct ואלה התוצאות אשמח להסבר .. עין ימין: עובי שכבת RnfL בגדר הנורמה אך יש הידקקות גבולית ברביע בתחתון . ממוצע :84 מיקרון עין שמאל: עובי ממוצע של RNFL גבולי. יש הידקקות גבולית ברביע תחתון. ממוצע: 82 מיקרון

הממצא אינו ספציפי -ועשוי להיות תקין. יש לפרש את התוצאות בהתאם לממצאים בבדיקה שעשה הרופא, וכן יש לדעת מה המטרה שהרופא שלח אותך לבדיקה זו...

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים