טיפות אופלוקס = לכמה ימים מקובל לתת ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

28/07/2021 | 13:52 | מאת: דן

שלום רב פעם ראשונה לוקח טיפות . .אני גר לבד. אין מי שיסתכל .יש איזה טיפ להכוונה לקלוע ! 1)איך מוודא שהטיפה אכן נכנסה לעין ?.??? ולא פגעה בריסים שנסגרו עם רדת הטיפה ?וכו. שם טיפות בשכיבה . 2) האם לא נשארת בעין? קצת מרטיבה הלחי לפעמים . האם זה סימן שהעין קיבלה את הטיפה? גם לא מרגיש מרירות באף? 3)והשאלה הכי חשובה= רופא אחד אמר תשים טיפות אופלוקס עד שלא יהיה הפרשה בבוקר אפילו 3 שבועות .! שרציתי לשמוע עוד דעה . רופא שני אמר שבכל מקרה לא יותר מחמישה ימים -אופלוקס מה דעתך וניסיונך עם אופלוקס 4)תודה

כדאי לנסות להיעזר בבני משפחה - שכנים - או אחות מקופת החולים.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים