חדות ראייה לאחר התעוררות

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

30/06/2021 | 06:21 | מאת: תום

שלום, לאחר התעוררות משינת לילה, האם זמן ארוך יחסית של מספר דקות עד שהעיניים רואות בחדות יכול להצביע על פגיעה ב-CONES/RODS בעיניים? במידה ולא, מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה

אין אפשרןת לפי תיאור כזה לבצע אבחנה... ולנחש - אין עניין. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים