תוצאות בדיקת OCT במעקב רופא עניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

27/06/2021 | 10:30 | מאת: אמיר

בן 66 . בריא ללא מחלות רקע. לפני 10 שנים אובחן אצל CSR מינימלי בעין ימין.כעת עשיתי בדיקה של סיטי ואלה התוצאות עין ימין קונטור פוביאלי שמור.שכבות prrpe שמורות ורצופות, ללא עדות לנוזל תוך או תת רשתי. עובי מרכזי 237 מיקרון. עין שמואל אותו הדבר עובי מרכזי 274 מיקרון. מה המשמעות של הבדיקה . יש לי תור לרופא עניים בעוד שבועים. תודה

נשמע תקין בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים