הבזקי אור במעבר בין אור לחושך

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

25/02/2021 | 16:22 | מאת: שלום

שלום, חוויתי ביומיים האחרונים פעמיים מצב שבו כשאני נכנסת מאור שמש טבעי בחוץ לחדר יחסית חשוך יש לי מין הבזקי אור בעיניים לכמה שניות. רציתי לברר האם זה דבר תקין במעבר בין אור לחושך או שמצריך בדיקה? אם זה רלוונטי אציין כי אני בהריון

לא נשמע כתופעה המצביעה על בעיית עיניים. כעיקרון - אם ההבזקים הם בשתי העיניים - המקור אינו בעיניים, אלא למשל במח.. בכל מקרה לא נשמע לי כסיבה להילחץ.

04/11/2023 | 15:36 | מאת: מתן

שלום, יש לי כבר כמה שנים הבזקים בשתי העיניים במעבר ממקום מואר כמו אור שמש למקום חשוך הבזקים לכמה שניות ראיתי שרשמת אם זה בשתי העיניים זה יכול להיות במוח הבעיה ולא בעיניים למה אתה מתכוון?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים