שיעור הצלחה לניתוח רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

10/08/2020 | 10:00 | מאת: אדם

שלום רב בן 65, עתיד לעבור ניתוח לתיקון הפרדות רשתית. איני רואה כלל בעין אחת (שדה הראייה כמעין וילון שחור) ונאמר לי שגם המקולה מעורב. ברצוני לדעת מה הם שיעורי ההצלחה של ניתוח לתיקון הפרדות רשתית כאשר גם המקולה נפגע? אף רופא שהייתי אצלו לא היה מוכן לתת אפילו אומדן כלשהו, תשובותיהם "לא יודע". אשמח לדעת מה הסטטיסטיקה אומרת תודה רבה ויום טוב

מקווה שאתה כבר אחרי הניתוח. בלי ניתוח - 100% שתאבד את הראיה, וככל שהזמן עובר - הסיכוי שחדות הראיה תחזור - קטן. לסיכום - צריך לנתח, וכל עיכוב הוא לא לטובתך.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים