פלואוטרס/ רחפנים איך חיים עם זה? בן 23

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

02/10/2019 | 19:46 | מאת: נדב

כיצד מתרגלים לפלואוטרס דוקטור? יש לי פלואוטרס בשני העיניים שממש אבל ממש מפריעים לי (זה פלוטרים בודדים, בעין אחת מעין זבוב ובשניה משהו שקוף מוארך). איך יתכן שזה קרה בו זמנית בשתי העיניים? האם באמת מתרגלים אליהם? מה הסטטיסטיקה שאומרת שאנשים למדים לחיות עמם? או שעניין ההתרגלות זה רק מה שהרופאים אומרים כי אין טיפול מוסכם לפלוטרים בארץ? אני אובד עצות, עברתי מספר רופאים שלא איתרו לי שום בעיה בעיניים שגרמה לרחפנים האלה, כולם אומרים לי שמה שיש זה רק להתרגל לכך...עברו חמישה חודשים - עוד לא התרגלתי. כמו כן, כל כמה זמן עליי להיות עכשיו במעקב אצל רופא עיניים? האם יש תרגילי עיניים מומלצים שיעזרו להתמודד עם הפלואטרים? אני בן 23 סך הכל יש לי עוד כ90 שנה לחיות בממוצע מה אני אעשה?

במידה ועברת בדיקת רשתית יסודית - ולא נמצאו חורים או קרעים - אכן אין המלצה לטיפול, לא בארץ ולא מחוץ לה. ההפרעה בתפקוד - שונה מאדם לאדם, ותלויה בסוג הפעילות שלך, וגם קצת בפסיכולוגיה. לצערי אין תרגילים - פשוט נסה לא לחשוב על כך, ולא לבדוק את עצמך.

24/07/2022 | 18:08 | מאת: ליסה

האם עבר לך או קיבלת טיפול כלשהו לבעיה מטרידה? גם אני סובלת חודש מזה וגם צעירה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים