הבדל בבהירות הראיה הין העיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/05/2019 | 08:00 | מאת: מיה

שלום רה דר לפני יומיים הבחנתי שבעין ימין אני רואה יותר בהיר מעין שמאל ז"א אם אני רואה בעין ימין את הדשא ירוק בהיר בעין שמאל אני רואה אותו יותר כהה , אני מרגישה שעין ימין יותר מוארת מעין שמאל , אבל לא מרגישה כאילו כיבו את האור ממש לא אלא הבדל בכהות והבהירות , פשוט הבדל בצבעים ואין לי מושג ממתי זה עשיתי בדיקת ראיה אתמול הרופא אמר שאינו רואה שום בעיה והכל תקין בדיקת חדות ראיה 6/6 בשתי העיניים לפני 5 חודשים עשיתי בדיקה אצל נוירואופטלמולוג עם הרחבת אישונים והכל היה תקין . מה ההסבר לבעיה הזו ? האם זה נורמלי ? האם צריך לבדוק שוב

האמת שאם נבדקת אצל רופא עיניים ובפרט נוירואופטלמולוג ללא ממצא - אין לי מה להוסיף. מצטער.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים