אני סובל מבעיה של פלוטרס במשך חמש שנים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/03/2019 | 13:24 | מאת: שלום

סבל שלא יתואר קשה לי לתפקד עם הדברים האלה חוטים עננים נקודות שחורות הרופאים אומרים לי תחיה עם זה אבל קשה לי לחיות עם זה אני חטפתי את זה באגיל 45 והיום אני מתקרב לחמישים

מרבית האנשים אינם סובלים כל כך, ומתרגלים . במידה ואכן כל כך מפריע וממש פוגע באיכות החיים - ניתן בהחלט לשקול טיפול בניתוח. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים