רואה קווים ישרים גליים עקומים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/12/2018 | 15:36 | מאת: א

שלום ד"ר עברתי נתוח הפרדות רשתית עם גז וקטרקט משולב והיום אני אחרי חודשיים וחצי אחרי הניתוח ורואה את הקווים הישרים עקומים גליים. בצילום oct אמרו לי שהכל תקין..אבל זה לא תקין לי ועדיין זה מציק לי שאני רואה קווים עקומים גליים. האם אפשר לטפל בתופעה הזאת ומה הטיפול? תודה

במידה וצילום ה- OCT תקין לחלוטין - אז רק סבלנות. שאל את הרופא אם אין בצילום עדות ל קליפה על הרשתית, נוזלים מתחת למרכז הרשתית, או עיוותים בשכבות החיצוניות של מרכז הרשתית.

01/01/2019 | 21:56 | מאת: א

תודה ד"ר מה שהרופא אמר לי שיש לי captur נוזלי בעדשה והבנתי שזה לא משפיע כלל לראיה וזה רק קוסמיטי ואפשר לנתיח ולתק. ואשאל אותו את מה שהצעת לי לשאול תודה רבה ובריאות לכולם

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים