חור מוקולרי ברשתית של עין שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

19/11/2018 | 15:00 | מאת: אורה רכס

לפני כחודש ב25.10.18 עברתי ניתוח לתיקון חור מוקולרי בעין שמאל באמצעות הוצאת הג'ל גרוד הרשתית והחדרת גז. החור בשלבי סגירה .הראיה ללא שינוי. רציתי לשאול : 1. האם מצב הראיה עשוי להשתפר עם הזמן? 2. האם מותר לחזור לפעילות פיזית רגילה-הליכה, הרמה וסחיבה וכל פעילות פיזית בתודה מראס אורה רכס החור נסגר אך עדין

במידה והגז נספג -ניתן לחזור לכל פעילות. מבחינה כירורגית - חור סגור זה ניתוח מוצלח. לעיתים למרות שנסגר - לוקח זמן עד לשיפור מקסימלי של ראיה, שלא תמיד חוזרת למה שהיה לפני. החלמה של רשתית זה מספר חודשים.. לעיתים עשויה להיות ירידת ראיה מגורמים אחרים - כגון קטרקט, אם לא נותח..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים