אחרי ניתוח קטרקט.....

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

11/11/2018 | 09:50 | מאת: דוד

שלום רב, לפני שלושה ימים עברתי ניתוח קטראקט בעין ימין, לפני הניתוח המנתח המליץ לשים עדשה לראיה מקרוב, שאוכל להשתמש במחשב ובפלאפון ללא צורך במשקפיים, הסכמתי לכך, אבל עכשיו 3 ימים לאחר הניתוח אני נזקק למשקפיים לקריאה ורואה מטושטש מקרוב, האם הטשטוש בעין יחלוף ואצליח לראות מקרוב טוב, ואם המצב לא ישתפר האם אפשרי לעשות ניתוח נוסף להשתיל עדשה לראייה מקרוב, לציין שאם המנתח לא היה אומר לי שאוכל לקרוא ללא משקפיים אז הייתי מבקש ממנו להשתיל לי עדשה לראייה מרחוק, כמו שיש לי בעין השניה, תודה מראש

השאלה אינה קשורה לפורום רשתית.

26/11/2018 | 17:28 | מאת: דוד

הפורום הזה הוא לניתוחי עיניים באופן כללי, אם אפשר התייחסותך לשאלתי, תודה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים