קרעים חוזרים ונשנים ברשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/10/2018 | 14:46 | מאת: אלי

שלום רב, לפני 3 שבועות הופיעו לי "זבובים" שחורים בעקבותם הופנתי למיון ונמצאו חורים אותם סגרו בלייזר. מאז הייתי עוד 5 פעמים ובכל פעם מצאו חור קטן אחר וסגרו אותו. אני מבין שזה לא מצב נורמלי ובטח שזה לא תכלס לבוא כל יום לבית החולים . הציעו לי לעשות סגירה בלייזר 360 מעלות . רציתי לדעת מה הסכנה בזה והאם זה מומלץ רק כדי להקל עליי שלא אחזור שוב ושוב לבית החולים. תודה!

כנראה פשוטנ בפעם הראשונה לא בדקו טוב, אולי בדק מתמחה... במידה ויש פתולוגיה או חורים מרובים ובעיקר "לטיס, - לעיתים יש מקון לטיפול 360 מעלות מונע. כדאי להתייעץ עם מומחה רשתית.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים