יובש לאחר ניתוח הפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

14/10/2018 | 07:41 | מאת: חנן

האם ניתוח לטיפול בהפרדות רישתית( ללא כריתת זגוגית , בוצע על ידי הקפאת רישתית) עלול לגרום לכאבים ואי נוחות בעיןלאחר 10 חודשים מהניתוח . והאם עלול לגרום לבעיה של יובש בעין . ומה הסיכוי להיעלמות התסמינים ?

בהחלט יכול. לעתים לוקח זמן רב עד לחזרת המצב לקדמותו. לעתים נשאר לנצח.... כדאי להוסיף תכשירי דמעותמלאכותיות ללא חומר שימור, כגון הילוקומוד.

16/10/2018 | 12:39 | מאת: חנן

מודה מאד על תשובתך אני משתמש במשחת duratears וטיפות GENTEAL לסירוגין האם יש מגבלה לתדירות השימוש בהם ? האם שימוש יתר עלול להזיק ?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים