ניתוח להיפרדות רשתית, הסבר

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

28/07/2018 | 19:39 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 59 ולפני כשבועיים עברתי ניתוח היפרדות רישתית, הבנתי שיש לי בעיה רק עם הופעת וילון בשדה הראיה בעין שמאל, כעבור כשבוע מאז שהבחנתי בוילון בשדה בראיה עברתי ניתוח של היפרדות רישתית, אני נכנס לאתרים שונים של מומחים להיפרדות רישתית, וממהסברים שם הבנתי שהסיכוי לשיפור הראיה תלוי בזמן ההגעה לטיפול ולניתוח היפרדות רישתית, אבל בשום אתר לא מופיע מהו הזמן שבו צריך להגיע לניתוח,אני מבין שרצוי להגיע כמה שיותר מהר, האם שבוע לאחר שהבחנתי בוילון בראיה והגעתי לניתוח זה זמן מספיק כדי שהראיה תשתפר, או שאיחרתי את המועד? לציין שבניתוח הזריקו לי גז לעין ועדיין רואה מאוד מטושטש, כמו כן תוך כמה זמן הגז אמור להתפוגג בעין? תודה מראש

כעיקרון כפי שאמרת - כל המקדים הרי זה משובח.... אבל גם במקרים שיש הפרדות של שבוע ויותר - יש עדיין סיכוי לחזרה של הראיה, כל אחד לפי המזל שלו.... בכל מקרה כל זמן שיש גז בעין בכל מקרה לא רואים טוב - וגם לאחר מכן לעיתים לוקח זמן עד להתאוששות של הרשתית - אף 2-3 חודשים.

31/07/2018 | 10:42 | מאת: דוד

תשובתך עזרה לי להבין מה מצפה לי

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים