התדרדרות לאחר ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

22/05/2018 | 22:36 | מאת: טל

שלום, לפנימכשישה שבועות בעלי עבר ניתוח להסרת משקפיים -לאסיק, בימים הראשונים הכל היה נפלא ונראה מאד מבטיח ראה מעולה לאחור וכמו שנאמר לו בראיה לקרוב הזדקק למשקפיים קריאה, לפני כשבוע החלה התדרדרות בראיה והיום זה כבר קיצוני, הוא לא רואה לרחוק, המצב חזר וכמו שהיה לפני הניתוח ולקרוב הוא גם חזר לראות פתאום, מה עליו לעשות?? הלחץ נוראי, זהה אומר שהניתוח לא הצליח? לא יחזור לראות טוב שוב?? במרפאה שעבר את הניתוח אומרים שזה לא נדיר... אשמח לתגובתכם ולתשובתכם המהירה.

קשור לקרנית - לא לרשתית. ככלל - כמובן שזה לא מצב רצוי/ מצוי.., ויש צורך להבדק. אולי כדאי אצל מישהו שלא קשור למנתח....

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים