בעיה באישון העין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/01/2018 | 16:41 | מאת: Dana

שלום רב אודה לעזרתך לאחר עליית לחץ תוך עיני פתאומי שטופל בניתוח קטרקט האישון נשאר מורחב כעת כמעט חודשיים. 1. האם זה עדיין יכול להסתדר לבד? 2. כמה זמן יש להמתין בשביל לדעת? 3. האם יש טיפול כמו טיפות שיכול לסייע? 4. אם זה לא נסגר מה ניתן לעשות הבנתי שיש הזרקות לעין או תפירה 5. מה ההצלחה של זה תודה רבה

לא יחזור. יש כל מיני טיפולים - אבל לכל אחד יש סיכונים. הייתי ממתין לפחות חצי שנה - ורק במידה ונשארת בעיה תפקודית או קוסמטית - שוקל טיפול.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים