ניתוח הפרדות רשתית עם סיליקון

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/12/2017 | 15:50 | מאת: סיגל

שלום רב לאחר ניתוח הפרדות רשתית הייתי אומרת די גדולה עם סיליקון יש לי לחץ 27 מטופלת בכדורים וחוץ מזה שמתי לב שבועה ממש גדולה של סיליקון הגיעה לקדמת העין מציינת שהלחץ לפעמיים 16 לפעמיים 26 וגם היה 40 האם הבועה מצריכה ביקור לרופא? תודה מראש

שאלה לא פשוטה. בעיקרון צריך להבין מדוע הלחץ משתנה כל הזמן. האם יש עדשה טבעית בעין? האם בכלל יש עדשה? האם בוצע בניתוח חור בקשתית (LI)? כמה זמן כבר יש סיליקון בעין? בקיצור- אין תשובה פשוטה. רצוי להיות בקשר עם הרופא המנתח ולשאול שאלו אלו, או לחילופין להגיע לפגישת ייעוץ.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים