כיוון מצביע לייזר ישירות לתוך העיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/09/2017 | 02:45 | מאת: רמי

שלום הערב כשחזרתי הבייתה, ילדים מהשכונה ששיחקו בלייזר ירוק, כיוונו את הלייזר ישירות לתוך העיניים שלי למשך כשניה וחצי,שתיים מה הנזק ממצב כזה? האם אני צפוי להתעוור עכשיו? ומה לעשות כעת? תודה

כעיקרון אם לא חשת ירידת ראיה - כמו כתם שיחור - אז כנראה הפגיעה לא משמעותית. במידה ויש כתם - כדאי לפנות לרופא ולבצע צילום OCא - בעיקר על מנת לתעד לצורך תביעת נזיקין עתידית.... אין הרבה מה לעשות. רוב המקרים גם אם יש פגיעה - יש חזרה של הראיה, אם כי לא תמיד מושלם!

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים