קו צף בעיין לא נעים מה לעשות

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/08/2017 | 19:30 | מאת: יוסי

שלום הייתי בבדיקה עניים מקיפה עקב קו צף ועוד דברים..אם מספר שאלות ברשותך מאוד חושש ודואג התשובה מימין 6,9 שמואל 6.9 עניים שקטות סגמנט קידמי תקין.אישונים שווים מגיבים לאור קרקעית בהרחבה- אין פפילאדמה רשתיות צמודות תקינות נקטעים קדמים ואחורים בהרחבה תקינים שאלתי ניגשתי בגלל הקו הצף ובכללי הבנתי שחלילה אם יש משהו גם רואים כמו בצקות במוח וכדומה הוא לא ראה פתולגיה האם עלי לחשוש!?בנוסף שהטיפות להרחבה העלימו תקו .אומנם הוא חזר מה זה יכול להיות המון תודה

אכן בבדיקה לא מצויין ממה נגרם הקו, אך למעשה הממצאים שוללים בעיה משמעותית או מסוכנת. ברוב המקרים קו כזה נוצר מעכירויות בזגוגית - תופעה די טבעית, יותר נפוצה בגיל מאוןחר.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים