לאחר ניתוח הפרדת רשתית בעין ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/04/2017 | 18:09 | מאת: יוסי

שלום בן 60 לאחר ניתוח הפרדת רשתית הראיה בעין חזרה אך עם ראיה גלית ועיוות בבדיקה מזהה מספרים אך רואה אותם בעוות . לפני המחלה ראיה 6/6 בשתי העיניים כעת עין ימין 9/6 עין שמאל 6/6 ב2 עיניים עברתי גם ניתוח קטרקט ביצעתי צילום OPC ללא ממצאים וללא קרום על המקולה שאלתי האם העיוות יעבור או שצריך ניתוח נוסף? או שיש צורך במשקפים בראיה רגילה ב2 העניים אין בעיה תודה

בסה"כ תוצאה מצויינת ביחס לחומרת הבעיה.... כמובן שכדאי לעבור בדיקת התאמת משקפיים, והיתר - לתת ל"ד"ר זמן" לעבוד...

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים