פלוטרס ועכירויות בזגוגית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

19/03/2017 | 21:59 | מאת: אבי

מודה לך מאד על התייחסותך ועזרתך האדיבה. אני בריא ולא קצר רואי, הכל לכאורה תקין. עושה ספורט יומיומי .... הליכה ושחייה. שתי שאלות נוספות , בבקשה: 1. חשוב לי לדעת האם עצם קיום הפלוטרס מהווים תהליך לקראת הפרדות זגוגית מעצם התופעה או שאין קשר ואכן מדובר בתהליך טבעי שקורה לכולם בשלב מסוים בחיים ? 2. האם תמשיך החמרה בפלוטרס והעכירויות ועד איזה שלב .? ממש סבל שלא יתואר לראות עכירויות נעות בשדה הראייה ללא הפסקה. תודה רבה רבה מעריך מאד את התייחסותך אבי

שוב - קיום FLOATERS אינו בהכרח מוביל להפרדות זגוגית. היפרדות זגוגית - במידה ומתרחשת באופן מלא - אינה מהווה בעיה, ואף יש בה יתרונות מסוימים. מתרחשת אצל מרבית האנשים - עם השנים, ובפרט מעל גיל 60.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים