דחוף

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

07/01/2012 | 20:24 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, ביום שני חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין לא מוגנים והוא גמר בפנים, ביום שלישי לקחתי את הכדור פוסטינור. היום קיימנו יחסי מין ולא השתמשנו באמצעי מניעה אך הוא לא גמר בפנים. אני מפחדת שאני עלולה להיכנס להיריון (אני לא נוטלת גלולות). השאלות שלי הן: האם ניתן לקחת בתקופה של שבוע 2 כדורי פוסטינור? מה הסיכוי של להיכנס להיריון אם הוא לא גמר בפנים? והאם יכולות להיות לי בעיות פוריות בעקבות נטילת 2 כדורי פוסטינור בתקופה כ"כ קצרה? אני יודעת שעשיתי טעות ולא מתכוונת לחזור עליה שוב. בבקשה השב לי מהר, אני לחוצה מאוד!

שלום לך ליתר בטחון קחי עוד פוסטינור בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL 03-6499851

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה