דימום בין וויסתי - בהתקן optima

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/07/2013 | 21:19 | מאת: אסתי

שלום, לפני שלושה שבועות התחלתי להשתמש בהתקן optima. לאחר כמה ימים קיבלתי מחזור שהיה חזק מהרגיל אבל ארך כ 5 ימים. מאז יש לי כל יום יומיים דימום קל או כתמים, וכן מדי פעם לחץ בבטן התחתונה(קצת כמו צירים חלשים מאוד) 1. האם זה בסדר? 2. האם זה משהוא שיחלוף או שעלי לחזור לרופאה לבדיקה. 4 האם זה סימן שההתקן לא מתאים לי? 3. האם יש פה איזה תהליך הורמונאלי, למרות שההתקן הוא ללא הורמונים? תודה רבה.

שלום לך אם ההתקן הוחדר בסיומו של וסת אז: 1- כן 2- יחלוף 3- לא 4-לא בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 057-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה