שימוש בגלולות יאז והנקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/04/2020 | 22:01 | מאת: עדי

שלום ד"ר, לפני חודשיים הפסקתי ליטול גלולות סרזט ועברתי לגלולות יאז. אני עדיין ממשיכה להניק את ביתי בת השנה. עם סרזט לא היו לי כלל דימומים עד שקיבלתי מחזור ועברתי לגלולות יאז. אני כרגע נמצאת בחפיסה השנייה שלי לקראת סיום. בתקופה זו אני חווה מעין דימומים והכתמות מחוץ לימי המחזור. אני יודעת שזה חלק מהתופעות של הגלולות.רציתי לשאול: א. מה הזמן התקין להופעת דימומים בין ווסתים? ב. האם יש קשר בין הנקה לדימומים הבין ווסתים? תודה רבה

שלום לך א- תקופת הסתגלות + המשך ההנקה : סיבות להכתמות 2-ראי תשובתי מעלה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה