גלולה יאז דימום לא בזמן

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/09/2019 | 23:50 | מאת: שרה

שלום, אני נוטלת יאז כשנה וחצי וזה החודש השני שאני מקבלת דימום כשבוע לפני המחזור.. אך הפעם הדימום מאוד בהיר ונקי ולא כמו במחזור בדרך כלל בנוסף לפני כמה ימים היו לי הקאות עקב עקירת שיני בינה והאנטיביוטיקה לא מתאימה וכנראה הגלולה לא נספגה בגוף באם יש קשר?? יש למה לדאוג??דימום פנימי ללא קשר למחזור משו מפחיד?או היריון בכלל?. לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה תודה

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן ובמקביל לנטילת האנטיביוטיקה להשתמש באמצעי נוסף

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה