היפוספדיאס דרגה 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/12/2011 | 09:59 | מאת: pirlo

בני נולד פג בשבוע 27. כיום הוא בן חתי שנה, מתוקן 3 חודשים. אובחן אצלו היפוספדיאס דרגה 3. התיאור במכתב השחרור מהפגייה "היפוספדיאס משמעותי. פתח האורטרה בבסיס שק האשכים" יש לי מספר שאלות: 1. מהו הגיל הצעיר ביותר שבו ניתן לבצע את הניתוח? 2. היכן מומלץ לבצע את הניתוח? האם ידוע על מומחה בתחום? האם יש באפשרותנו לבחור את הרופא המנתח? 3. בבית החולים שבו אושפז הילד הפלסטיקאים מבקשים התייעצות עם אנדוקרינולוג ע"מ לשקול התחלת טיפול בטסטוסטרון. האם טיפול כזה מקובל? מהן ההשלכות של טיפול כזה?

03/01/2012 | 22:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

1. חצי שנה 2.יש מספר מומחים בתחום, אינני יכול להמליץ על רופאים בפורום 3.לעיתים נדירות מאוד אני נותן טיפול הורמונאלי לפני הניתוח. צריך לבדוק אותו כדי להחליט

מנהל פורום אורולוגיית ילדים