ילדה בת 5 וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/12/2011 | 19:03 | מאת: כרמית

ברצוני להתחיל בטיפול לגמילה מהרטבת לילה אצל בתי בת ה5 וחצי. אני מתלבטת בין טיפול באמצעות זמזם לבין כדורים. אודה לעצתך!

09/12/2011 | 20:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום כרמית, במרפאה להרטבת לילה במאיר כפר סבא או במרפאות אחרות המכבדות את עצמן , בודקים את הילדים ומבקשים למלא יומן השתנה . לפי יומן ההשתנה ניתן לדעת מה הבעיה העיקרית בגינה אותו ילד מרטיב ולהתאים טיפול לאותו ילד. לרוב כאשר ההטרבה נגרמת עקב ריבוי שתן לילי אני בד"כ מתחיל כדורים. כאשר מדובר בנפחי שלפוחית נמוכים אני מתחיל כדור אחר ובמקרים בהם המרכיב הדומיננטי זה שינה עמוקה אני ממליץ על זמזם בהצלחה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים