האם יש לתינוקת דלקת בשתן?

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/12/2011 | 16:54 | מאת: יהושע

שבוע שבעבר היה לתינוקת בת השנה שלי חום 39.5 כמעט 4 ימים. מזה 3 ימים היא ללא חום. בבדיקת דם יצא CRP 80.70 תרבית שתן ERCHERICHIA COLI 10E4 CFU/ML הבדיקה נעשתה ע"י קטטר ובבדיקה הראשונית הרופאה טענה שאין דלקת היא רוצה טיפול אנטיביוטי. רופאה אחרת חוששת שהבדיקה לא היתה סטרילית והיא מתבססת על זה שהילדה ללא חום מזה כמה ימים. אטני מבולבל. להתחיל אנטיביוטיקה? RESPRIM SUSP 100 CC

09/12/2011 | 20:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אינני יכול להמליץ על התחלת טיפול אנטיביוטי בפורום. עלייך לפנות לרופא שאת סומכת עליו בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים