אקסטרופיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/07/2011 | 09:43 | מאת: משה

למר עמוס נאמן שלום. אשמח לדעת על עניין המום אקסטרופיה ועל מי אתה ממליצ שיטפל והאם אתה מטפל בבעלי מום זה.... אשמח לשמוע ולדעת אם יש ילדים עם אקסטרופיה לשמוע מהורים כאן תצרו קשר כל מי נולד או הורים עם מוס זה...

04/08/2011 | 00:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדובר במום נדיר מאוד. לרוב בשלב העוברי מבצעים הפלה ולכן אין הרבה מקרים כאלו בארץ. למום זה מספר אספקטים. ראשית צריך לבצע סגירה של האקסטרופי , בעתיד יש להתמודד לעיתים עם בעיה של דליפת שתן ועוד. אינני מטפל במקרים אלו . כמדיניות אני לא ממליץ על רופאים בפורום בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים