וריצאוקלה עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/01/2011 | 20:01 | מאת: אדיר

שלום לכם, עוד שבוע ישלי ניתוח לוירצוקאלה דרגה 2,וכבר חודש לא אוננתי ובטח שמלא זמן לא קיימתי יחסי מין, השאלה שלי עם אני יכול לקיים או לאונן, כי עם אני יחכה עד אחרי הניתוח ועוד שבועיים להתאושש זה כבר חודש וחצישאני צריך לחכות, אני ממש רוצה לפרק תלחצים לקיים יחסים או לאונן השאלה עם מותר? ובקשר לפעילות ספורטיבית זה אני בטוח שאסור, אבל עזרו לי בבקשה תודה.

24/01/2011 | 17:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא עאמור להיות מגבלות לגבי יחסי מין או ספורט לפני ניתוח. צריך הימנעות 3 ימים לפני ביצוע ספירת זרע

מנהל פורום אורולוגיית ילדים