בדיקת ציסטוגרפיה!!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/12/2010 | 11:15 | מאת: אינה

שלום רב!!! בני בן שנתיים, צריך לעבור בדיקת ציסטוגרפיה, אמרו לי באיכילוב שמבצעים את הבדיקה ללא טשטוש או הרדמה. האם זה ייתכן? הבנתי שזו בדיקה מאוד כואבת במיוחד לבנים שיכולה לגרום לו סיוטים וסבל רב. אם תוכל להמליץ לי על מקום שמבצעים שם את הבדיקה עם הרדמה או טשטוש

04/01/2011 | 17:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא חושב שהבדיקה כל כך נוראית כפי שאת התרשמת (אני רואה המון ילדים שמבצעים את הבדיקה). אני לא יודע היכן מבצעים את הבדיקה בטישטוש יתכן שבתל השומר

מנהל פורום אורולוגיית ילדים