דימום מאיזור העטרה 10 ימים לאחר הברית

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

11/08/2013 | 14:04 | מאת: mama

שלום! בני עבר ברית לפני כ 10 ימים ע"י רופא-מוהל. כעבור כשבוע הופיע דימום מאיזור העטרה באיזור בו קיימת רקמת ריםוי. הדימום פסק כעבור זמן קצר ולאחר ניגוב ולא חזר על עצמו בימים שלאחר מכן. בשיחת טלפון למוהל הוא אמר שזה תקין... עכשיו שוב יש דימום וכבר מדובר ב 10 ימים לאחר הברית. הדימום בכמות מועטה ולאחר הפעלת לחץ של כמה שניות וניגוב חלף. האם זה באמת נורמלי? תודה!

15/08/2013 | 10:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אם הדימומים ממשיכים צריך לבדוק אותו, אולי יש מקום לבירור הפרעות קרישה, אולי מדובר בגירוי נ\מקומי בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים