פין חבוי לילד בן 1.8

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

15/11/2020 | 13:29 | מאת: אמא מודאגת

דר' שלום, לילד שלי בן 1.8 יש פין חבוי ובנוסף הוא דק וקטן מהממוצע (נבדק אצל כמה רופאי אורולוגיה ילדים ואינדוקרינולוג) בדיקות דם תקינות מבחינת הורמונים.לפי מה שהבנתי אין במשפחה בעיות גנטיות של גודל או אי יכולת להביא ילדים (של בעלי וגם שלי) אינדוקרינולוג המליץ על זריקת טסטרון טיפול של שלוש זריקות, אני חוששת מאוד מתופעות לוואי או פגיעה של הורמון בהתפתחות תקינה של הילד ומצד שני חוששת לא לעזור לו שבהמשך יכול מצב זה להוות בעיות בהתפתחות. האם יש לך המלצות ואתה מכיר את הנושא. חייבת לציין שהילד קצת שמנמן אבל לא בחריגת משקל ומתפתח בהתאם לאחוזונים בטיפת חלב. תודה רבה מראש

שלום רב אם אנדוקרינולוג קבע שמדובר במיקרופניס הטיפול הוא בטסטוסטרון בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים