דלקות שתן חוזרות בילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

23/08/2020 | 18:39 | מאת: מאיה

בתי סובלת מדלקות שתן חוזרות מזה מס׳ שנים. כמעט כל חודשיים או אפילו פחות. עשינו צילומי אולטרסאונד, כליות, שארית שתן. היינו אצל נפרולוגית והכל תקין. כעת נשלחנו לסבב נוסף של בדיקות וצילומים. הרופא טוען שאולי מדובר בעצירות סמויה שגורמת לכך. בנוסף סובלת המון מתולעים ואולי ידרדר בין הדברים. האם זה צפוי לעבור? האם זה מעיד על בעיה כלשהי שאף אחד לא עולה עליה?

שלום רב דבר חשוב אם הדלקות מלוות בחום. אם כן צריך לעשות בדיקה נוספת שלא נעשתה. עצירות ונטיה להתאפק הם בחלט גורמים מסייעים להופעת דלקות בשתן. בברכה פרופ' פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים