תוצאות תרבית שתן -אודה לסיוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

12/11/2019 | 10:42 | מאת: לימור

שלום רב, לבתי תכיפות במתן שתן. תרבית יצאה שלילית, רמת לויקוציטים גבוהה (250) - מצ"ב תוצאות. מה יכולה להיו הסיבה לכך? האם יש צורך בבירור נוסף?

12/11/2019 | 10:45 | מאת: לימור

שתן-כללי PH (U) 5 8 יחידות: 5 Nitrit (U) NEGATIVE Ketone (U) NEGATIVE Glucose (U) NEGATIVE Urobilinogen (U) 2 1 יחידות: mg/dL0 Bilirubin (U) NEGATIVE Protein (U) 10.0 mg/dL Leucocytes (U) 250 10 יחידות: cell/µl0 Erythrocytes (U) NEGATIVE בקטריולוגיה Urine Culture תרבית שלילית

שלום רב ראוי שתיבדק ע"י רופא ילדים ויחליט אם צריך להפנותה למומחה בבר3כה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים