חלופות למילה כטיפול בפימוזיס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/11/2019 | 22:37 | מאת: רונית

שלום רב, בננו, בן השלוש, אינו נימול ואובחן כסובל מפימוזיס. שמענו על שתי חלופות למילה: dorsal slit ו-preputioplasty. ממחקר (אינטרנטי) שביצענו עולה של-dorsal slit עלולה להיות תוצאה בעייתית מבחינה קוסמטית וכן ש-preputioplasty חדישה יותר, פחות רדיקלית, ותוצאותיה טובות יותר מבחינה קוסמטית. (1) האם preputioplasty אכן עדיפה לדעתך? (2) היכן נוכל למצוא אורולוגים לילדים המיומנים בביצועה? בתודה מראש.

שלום רב הפיתרון הטוב אם אכן יש פימוזיס הור ביצוע מילה (ברית) בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים