גולה מתחת לעור בבסיס הפין של בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

24/10/2019 | 11:21 | מאת: ניקה

שלום רב, שמתי לב היום בזמן החלפת חיתול שלבן שלי יש מעין גולה קטנה מתחת לעוד בבסיס הפין. אני לחוצה מאוד מזה מאחר ובעבר הוא עבר ניתוח היפוספדיאס שהסתבך ועברנו חודשיים של סיוטים. כיום אומרים שיכול להיות יצטרך עוד ניתוח להרחבת הפתח. אני לא יודעת אם זה קשור אך מה זה יכול להיות לדעתך הגולה הזאת? והאם יש לי סיבה לדאגה? תודה מראש,

שלום רב לפי סיפור של ניתוח בעבר סביר שהממצא הוא תגובה לתפר. בברכה פרופ' לבנה

06/11/2019 | 15:18 | מאת: ניקה

שלום רב, תודה על המענה. אם זו תגובה לתפר האם זה סביר שזה בכלל לא באיזור התפר? וגם אם כן האם זה משהו שיחלוף מעצמו או דורש התערבות כירורגית? יש לי תור לייעוץ רק לעוד חודש,

12/11/2019 | 21:16 | מאת: פ

שלום רב צריך לראות ולבדוק בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים