היפוספדיאס עם מיקרופניס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/04/2019 | 12:56 | מאת: דבש

שלום רב, אתמול עשיתי סקירה שניה. בסקירה ראו היפוספדיאס עם מיקרופניס ומערכת מאספת כפולה וחוסר כליה בצד ימין. הומלץ לי על מי שפיר. בעזרת השם שהכל יתגלה כתקין במי שפיר מה הטיפול של כל אחד מהתסמינים? עד כמה הילד יצליח לתפקד מבחינה מינית בעתיד? אשמח לתשובה מאוד מבולבלת..

שלום רב צריך לוודא ששלפוחית השתן קיימת ותקינה. צריך יעוץ גנטי אחרי בדיקת מי שפיר. וצריך מעקב. לעתים בהיפופדיאס הפין כפוף ונראה שהפין קטן. כמובן הפורום אינו יכול אבחון וכל השאלות צריך להפנות לרופאים המטפלים. בברכה פרופ' לבנה

08/04/2019 | 17:53 | מאת: דבש

תודה על התשובה, אני מעונינת להגיע אליך רציתי לדעת האם אתה נותן יעוץ גם לעובר? או רק אחרי הלידה?

שלום רב ממליץ לקבל קודם את היעוץ הגנטי להבנתי יש כאן מורכבות שמצריכה יעוץ אישי ולא דרך הפורום בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים